A hug is like a boomerang - you get it back right away

Efter 2 stressiga veckor har jag haft 2 underbara dagar med gänget! Åkt bil, sjungit (skrikit sönder halsen??), solat, badat, ätit en massa glass! Igår efter jobbet for jag till Hunnebostrand för att träffa en kompis, slutade med att vi stack till Hunnebostrands skola med hennes bror och hans kompis och spelade basket...nästan, gick inte så bra då vi alla saknade kondition så blev många pauser så vi gav upp tillslut och spelade kungen istället! :D Efter det stack jag och min kompis hem till henne och gjorde Tacos och planerade inför nästa sommar! :) Blir förmodligen en resa till Litauen och Åland! Grymt taggad! :)

Det bästa med kpop är...

Att kpop band kan dansa bra!
En av anledningarna till varför jag älskar kpop!
 
När de uppträder på scenen vill de ha något att komma med som publiken uppskattar, så de låter koreografer sätta ihop danser till låtarna.
 
Många kpop band spelar in sina danslektioner och lägger ut dem på youtube så att fansen kan lära sig stegen till de olika låtarna.
 
 
Time to dance! 
 
image
 
 
image
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

SO BEAST!

 
 
Well, är ganska seg på att uppdatera och detta är kanske inte en stor nyhet för er, men BEAST (B2ST 비스트) har släppt en ny musikvideo!
 
Tyvärr gillar jag varken videon eller låten, är ganska besviken eftersom BEAST har varit så bra men under de 2 senaste åren har de gått bakåt och blivit lite sämre för varje gång de släppt ett album. Det enda jag tycker är bra med denna låten är rappdelarna som Junhyung har och Yoseobs sång delar, that's it. Känns som om BEAST har tappat greppet lite. But that's just my opinion :-|
 
Låten heter Beautiful Night och är en av låtarna på det nya mini albumet Midnight Sun som de släppte för ca. 15 dagar sedan.
 
 
So watch it and tell me what you think, good or bad?
Thank ya for caring!
 
image